Masaj

Reflexoterapie

Intr-o ambianta relaxanta si reconfortanta, personalul Sempre Bella va ofera servicii profesionale de masaj si impachetari.

MASAJ ANTISTRES – MASAJ ANTICELULITIC – MASAJ TERAPEUTIC – REFLEXOTERAPIE – IMPACHETARI pentru HIDRATARE SI RASFAT – IMPACHETARI DE DETOXIFIERE (anticelulitice si de slabit)

Masaj antistres – tehnicile folosite ajuta la buna functionare a organismului, la eliminarea toxinelor, avand si un efect relaxant si reconfortant.
Masaj anticelulitic – prin consecventa se poate scapa de aspectul de “coaja de portocala” al pielii. Se efectueaza doar in zonele afectate de celulita: solduri, picioare, fese, abdomen, brate. Se folosesc creme reductoare si uleiuri speciale pentru efect sporit.
Masaj terapeutic – influenteaza atat sistemul periferic cat si cel central. Efectul terapeutic dorit se obtine in functie de tipul masajului si intensitatea sa. Acest tip de masaj dinamizeaza intr-o masura potrivita circulatia sanguina si oxigenarea mai buna a tesuturilor.
Reflexoterapia - nu trateaza doar simptomatologia bolilor ci si cauzele lor. Reluarea normala a circulatiei in organul sau zona afectata este un mare castig deaorece sangele transporta substantele nutritive, factorii de aparare si toxinele. Imbunatatirea circulatiei poate conduce la accelerarea vindecarii organelor cat si reechilibrarea energetica a zonei afectate.

Impact Design 1088
Impact Design 1089
Impact Design 66
Impact Design 72
sempre-bella
© 2017  Sempre Bella Center

Programari:

  • Telefon: 0358.113.968

Adresa:

  • Alba Iulia, jud. Alba
  • str. Liviu Rebreanu nr. 20