Sfaturi / Noutati

Pedichiura – feminitate și sex-appeal

To “pedicure” or not to “pedicure”? This is the question! Credem ca nu mai este nevoie sa va amintim pledoaria pentru importanta unei maini frumoase si ingrijite. Mangaiem, iubim, lucram cu ele… mainile sunt cartea noastra de vizita indiferent de locul unde ni le afisam – la birou, in bucatarie sau in dormitor.

Un subiect mai putin discutat si dezbatut, desi importanta, beneficiile si rezultatele ‘gratiei’ piciorului feminin este recunoscuta inca din  antichitate (Ayurveda pledeaza pentru a acorda aceeasi atentie picioarelor cat si mainilor) – ramane in continuare ingrijirea picioarelor.
Pedichiura ocupa un loc secundar cand vine vorba de tratamente de ingrijire sau infrumusetare. Cu toate acestea,  rezultatele pedichiurii au un efect substantial de imbunatatire a starii noastre de bine si mai ales asupra constientizarii feminitatii si sex-appeal-ului.

Locul de Cenusareasa ce-l detine pedichiura e restabilit incet, de catre femeile ce indraznesc sa se pretuiasca si sa se rasfete. Infrumusetarea picioarelor nu mai inseamna neaparat durere (va amintim de ritualurile de legare a picioarelor din China antica, cand fetisul picioarelor a devenit extrem – piciorul era considerat zona cea mai intima a unei femei, iar pantoful – echivalentul sutienului sau chiloteilor in zilele noastre) , dimpotriva, acum, poate insemna relaxare si reconfortare, o stare de bine durabila.

Asa ca indemnul nostru pentru femeile Sempre Bella este: iubiţi-vă! Şi veţi fi iubite.

sempre-bella
© 2017  Sempre Bella Center

Programari:

  • Telefon: 0358.113.968

Adresa:

  • Alba Iulia, jud. Alba
  • str. Liviu Rebreanu nr. 20